![]() |
Bir Gece İhanetiydi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Gece İhanetiydiSustu dalgalar, Martılar donakaldı, Yağmur durdu ![]() ![]() ![]() Bir gece ihanetiydi ![]() ![]() ![]() Dünya durdu Sandım ![]() ![]() ![]() Nefes al,Nefes al Nefess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç acmadı yüreğim ![]() ![]() ![]() Bir ihanet= iki ölü ![]() ![]() ![]() İhanete uğratan ''İstisna'' öldü ![]() ![]() ![]() İhanete uğrayan ''Kaide'' öldü ![]() ![]() ![]() Anlık bir ölümdü paramparça cesetler bulundu sabah ayazında ![]() Ve donmuştu kızın gözyaşları dudaklarında ![]() Buram buram pis bir koku yayıldı ![]() Adamın biri damardan ihanet çekti aşırı dozdan öldü diye yazdı gazeteler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağzında çiğnediğin o kelime çok büyüktü: ''AŞK'' İstemezdim boğazında kalmasını ![]() Çöplüklerden topladığın onur kırıntılarını gördüm o gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve o iğrenç gülümseme!! O gülümseme Gülümseme!! Gülme! İhanet sana çok yakıştı ![]() Üstünden düşen masumiyet entarisinin altında bir adam gördüm ![]() Adam olmamış bir ADAM İhanete tutkuyla bağlanmış bir adam sevmişti kız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdim bu ihaneti ![]() ![]() ![]() Çok sevdim ![]() Öyle sevdim ki ağlıyorum mutluluktan İnan bana! Ben hiç böyle güzel ölmemiştim ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|