Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
özlemek

Özlemek

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özlemek

ÖZLEMEK

Özledim derdim, neymiş oysa özlem

On bir yaşında küçük karyolamı bırakıp gitmiştim koca yatılı okula

Özledim demiştim seni anne, özledim seni demiştim baba

Özledim seni demiştim odamın gıcırdayan kapısı

Neymiş oysa özlem, kalbim tekliyor

On beş yaşında can yoldaşımı bırakıp gitmiştim yolunu bile bilmediğim Yalovalara,

Özledim demiştim seni canını canımla eş tuttuğum, sokaklarda birlikte sabahladığım kadem dostum

Neymiş oysa özlem, gözlerim titriyor, nefes alamıyorum

On sekiz yaşında yıkıntıların arasında bırakıp gittim canımdan çok sevdiğim Mehmet öğretmeni

Özledim seni demiştim beton blokların altından çıkan çalışma masanı görünce hocam

Neymiş oysa özlem, ruhum daralıyor, gözlerim kararıyor

Yirmi iki yaşında okyanusun bu tarafında bırakıp gitmiştim dedemin kanıyla ıslattığı toprağı, vatanımı

Özledim seni demiştim varaloşumun tek sebebi, anamın çeyizi, babamın eve getirdiği ekmek

Aldığım nefes, içtiğim çay, sevdiğim ilk şey, öleceğim tek yer; vatanım, toprağım, memleketim

Neymiş oysa özlem, nefes bile almak istemiyorum içinde kokun yok diye, gözlerimi bile açmak istemiyorum Gözlerini göremeyeceğim diye, kalbim bile dursun istiyorum belki sesini duyabilirim diye

diye, diye, diye vay be, neymiş oysa özlemek

Hep özledim derdim, şimdi derdim heraklitin bile yerinden kıpırdatamayacağı saniyeler oldu

Ayrılık çaldı götürdü duvardaki saati, yerine çektiği fotoğrafı gönderdi gül dudaklımı kaçırdığı yerden

Ve ben bir gün yelkovan azıcıkta olsa kıpırdayıvericek yerinden ümidiyle

Yazdığım her satırdan sonra kafamı kaldırıp bakıyorum saatin resmine ama nafile

Vay be, meğer nasıl bir şeymiş bu özlemek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com