İsterdim Ki Bir Şans Daha Verelim Aşka |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İsterdim Ki Bir Şans Daha Verelim Aşka![]() Temmuz da başlayan bir aşk'tın sen ![]() O zamandan belliydi belki de, yüreğimde ömrünce kalmak için değil de, kafana estikçe çekip gitmek için herşeye başlaman ![]() hayatımı yokuşa sürmen, değişken bir tavırla çıkman karşıma![]() ![]() Öncesini hiç düşünmediğim, sonrasını tahmin bile edemeyeceğim yalnızlığın bedeli belki de şimdiye kadar gördüğüm en acı tecrübe![]() ![]() senin kararlı ellerinde![]() ![]() ![]() Bilmiyordun ki ilk an ki duygularımı ![]() Hatırlamıyorsun belki de![]() ![]() Oysa bir ömrün çerçevesine sığdırmak istediğim bir sevdaydın sen![]() ![]() ![]() Kim bilebilirdi ki yüreğinde feda edebileceklerinin en başında olduğumu ![]() Günaydın ![]() ![]() ![]() Bu hayatım dedin, geldin yanıma ![]() Gel gitlerin arkasına sığınan ruhuna bir çok kez açtım kollarımı![]() ![]() Şimdi, ömrüm sensizliğin sensiz tarafını yaşıyor![]() Sen ise bensiz yaşamakla, bensizliği yaşamayı çoktan aklına koymuşsun![]() Artık durdum, ardından yalnızlığın ellerime bıraktığı dikenleri sıkıyorum avucumda ![]() kanıyorum![]() inadına yenik düşüyorum sana![]() sen kazandığını zannederken aslında ben bitiyorum ya da sen bitiyorsun ben de![]() ![]() Yetişemedik, ya da yetemedik biz hiç birbirimize ![]() ![]() Artık hangi rüzgâr kavuşturacak bizi![]() bilmiyorum![]() isterdim ki bir şans daha verelim aşka![]() bir olsun dileklerimiz![]() Kirlenmesin adı aşkınAma yoksun ![]() ![]() ![]() |
|
|
|