Tek Bir Tane Renkli Cam Şeker |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tek Bir Tane Renkli Cam ŞekerTek Bir Tane Renkli Cam Şeker - Gönül Yıldırım İçimden gelmiyor kağıda kaleme sarılmak son günlerde ![]() ![]() ![]() daha doğrusu kelimelerle aram bozuk iki tanesini bir araya getirip anlamlı bir çift söz edemiyorum ![]() ![]() ![]() doluyum farkındayım ![]() ![]() kırgınım![]() ![]() adım atmaya korkuyorum sanki her köşe çıkmaz sokaklara dönüyor![]() umudum pamuk ipliğine bağlı sanki![]() ![]() ![]() uçup gidecek diye elimden korkuyorum ![]() korktukça daha çok hata yapıyorum![]() ![]() sokaktaki insanların taa gözlerinin içine içine bakıyorum![]() ![]() bir ışık arıyorum![]() tutunabileceğim bir ışık![]() ![]() ![]() aşk gibi değil daha başka bir şey istiyorum ![]() ![]() çocuk olmak istiyorum![]() ![]() parktaki çocukları deli gibi izliyorum attıkları her adım kocaman bir hayal dünyası bırakıyor avuçlarıma![]() ![]() ben diyorum![]() ![]() bende böyle miydim ![]() ![]() bende sadece düştüğümde kanayan yaralarım, annemin babamın almadığı oyuncak, mahalle arkadaşımın attığı tokat için mi ağlıyordum üzülüyordum ![]() ![]() ![]() bende mi oynaya oynaya yorgun düşüp elbiselerimle tarifsiz derecede tatlı bir uykuya teslim ediyordum kendimi ![]() ![]() ![]() uyanınca unutuyor muydum dünü ![]() ![]() tokat atan arkadaşımı sabah uyanınca biraz nazlanıp yanağından öpüyor muydum kocaman![]() ![]() bende mi kırılmak incinmek çıkmazlara girmek umutsuz kalmak nedir bilmiyordum![]() ![]() tek bir tane renkli cam şeker benide mi dünyanın en mutlu insanı yapıyordu ![]() ![]() 20 yaşındayım bugün![]() milyonlarca renkli şekerin bile mutlu edemeyeceği kadar kırgınım küskünüm beni bu hale getiren zamana![]() ![]() ![]() dönüp bakamıyorum geçen ömrüme ![]() ![]() ![]() acıdan ördüğüm duvarlarım var ben bile geçemiyorum ardına ![]() ![]() sahte gülüşlerim var nefretime kinime maske yaptığım![]() ![]() yalanlarım var gerçeklerime zincir yaptığım![]() ![]() ![]() günahlarım var Allahtan önce kendime affetiremediğim ![]() ![]() gülerdim hep önceleri keşke çocuk olabilsek tekrar diyen insanlara![]() ![]() nasıl bir şey bu hayat ki yaşamadan neyin ne olduğunu anlayamıyor insan![]() ![]() ![]() zor geliyor çoğu zaman hayatın yüklediği yükü taşımak ![]() ne bilim işte düzde yürütmüyor ki![]() ![]() hep yokuş hep taşlık hep uçurum ![]() ![]() en deli çağlarımmış![]() ![]() kanımın kaynadığı çağlar![]() ![]() ondan mı her yaptığımın bedeli ağır oluyor![]() ![]() benim doğrularım çevremdekilere yanlış geliyor![]() ![]() ![]() kimse farkında olmasa da ben tükeniyorum ![]() ![]() isyan yok sitem yok merak ediyorum sadece![]() ![]() ![]() ne zaman durullurum peki![]() ne zaman soğur kanım![]() ![]() ![]() çocuk olmak istiyorum ![]() salıncağa binmek daha hızlı anne diye söylenmek![]() ![]() avazım cıktığı kadar bağırmak düşmemek için salıncağın iplerine sımsıkı sarılmak boşluğa ayaklarımı sallamak bulutlara dokunmak istiyorum yine![]() ![]() ![]() ![]() çok mu şey istiyorum 20 yaşındayım tat vermiyor bunlar şimdi ![]() ![]() içim içimi yiyor söküp atmak istiyorum neyim var neyim yoksa![]() ![]() hayatı anlamak istemiyorum![]() ![]() ![]() masal dinlemek istiyorum külkedisi için üzülmek üvey annesinden nefret etmek prensin onu bulmasına sevinmek istiyorum ![]() ![]() 6 yaşına kadar annemin elini tutup uyurmuşum o olmadan uyumazmışım![]() ![]() 14 yıl neleri alıp götürdüki annemle arama aşamayacağım dağlar girdi ![]() ![]() yanımda olmasına rağmen bazen annemi çok özlüyorum dokunmak bağrıma basmak kalbimin içine sokmak istiyorum ![]() ![]() ama yapamıyorum engel olan bir şeyler var ne olduğunu ben bile bilmiyorum![]() ![]() ![]() çocuk olsaydım yapardım tutardım elini bırakmazdım uyumazdım o olmadan ![]() ![]() seni çok özlüyorum anne![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunu sanada söylemeyi çok isterdim ama yüzüm yok çünkü seni çok kırıyorum sana layık olamıyorum bir türlü istediğin kızın olamıyorum ![]() ![]() umarım bunun için affedersin bir gün beni![]() ![]() ![]() babam hala aynı babam hala çok uzağız değişen bir şey yok ![]() ![]() biliyor musun baba bir fotoğraf var ya evde ben 6-7 yaşlarındayım boynuna sarılmışım gülüyorum sende gülüyorsun![]() ![]() ![]() keşke hep öyle kalsaydık şimdi aynı boydayız sarılmak daha kolay olur ama bunu yapacak cesaretim yok ![]() ![]() senden yana içimde bir pişmanlıkta yok çünkü bana karşılığını alabileceğin çok bir şey vermedin![]() ![]() seni kıracak bir şeyde yapmadım ![]() ![]() annem ve babamın dizinin dibinde çocuk olmayı çok istiyorum![]() ![]() çok şey istiyorum değil mi![]() ![]() ama bugün bunları istiyorum bugün canım bunları çekiyor![]() ![]() çünkü ben bugün çok umutsuz ve yorgun hissediyorum kendimi ![]() ![]() milyonlarca cam şekerin mutlu edemeyeceği kadar![]() ![]() ![]() ![]() Gönül Yıldırım |
|
|
|