Gitmiştir Ama Bitmemiştir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gitmiştir Ama BitmemiştirBirbirlerini çok seviyorlardı ![]() ![]() Ama bazı sorunlar çıktı hayatlarında Ayrılık vakti gelmişti artık anlıyorlardı![]() Çok gençtiler Unuturuz dediler belkide![]() ![]() Son görüşmeyi yaptılar;Kız: Umarım sana uygun aradığın aşkı bulursun Erkek: Saol umarım sende ![]() ![]() ![]() Kız: Seni hala sevdiğimi biliyorsun değil mi? Erkek:Evet Bende seni seviyorum O zaman![]() ![]() ![]() Kız Sakın söyleme ![]() ![]() Konuştuk bunlarıErkek:Evet Seni unutmayacağım ve senden başka kimseyi sevmeyeceğim![]() Kız Sende ![]() ![]() ![]() Ve sustular Uzun süre konuşmadılar SONRA![]() ![]() ![]() Kız:Veda zamanı gitmeliyim Erkek:Biraz daha ![]() ![]() ![]() Kız:Hoşçakal Erkek:Hoşçakal Evet bitmişti İşte bitmişti Bitmez denilen aşk bitmişti![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan seneler geçti Geçen seneler kızın hayatında hiç bir değişim yoktu İşini kurmuştu ve hala onu seviyordu O ise ünlü bir avukat olmuştu Onu gizlice hep takip etmişti![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elindeki gazeteyi karıştırıyordu Gözüne bir haber çarptı 'ÜNLÜ AVUKAT EVLENİYOR' tekrar ve tekrar okudu haberi ve başlığında kaldı gözü Yanlış yazılmıştı evlenemezdi Unutmayacaktı söz vermişti![]() Gözyaşlarına hakim olamadı Yıllarca ona olan sevgisinden hiç vazgeçmemişti Şimdi ise ondan nefret etmek istiyordu![]() ![]() Yapamadı Onu hala delicesine seviyordu![]() Arkadaşını aradı Yanına geldi can dostu 'O evleniyor' dedi ve bitkin bir şekilde yere düştü Arkadaşı anlamıştı zamanın geldiğini Hastaneye kaldırdı kızı son bir umut diye![]() Doktorlar umutsuzdu Tek söyledikleri 'Hazırlıklı olun'Bi süre sonra genç kız gözlerini açmıştı Eliyle işaret ederek arkadaşını çağırdı![]() Hüzünlü dost topladı kendini ve kızın yanına gitti ![]() Dalga geçercesine; -Kalk kız ne yatıyorsun hasta gibi -Sus Yorma beni biliyorum durumumu- ![]() ![]() ![]() -Beni dinle bunlar senden son isteklerim Ben öldükten sonra yerine getirmeni istiyorum-Yapma böyle Bırakma kendini-Sus yorma beni sadece dinle Evime git kilitli bi dolap var onu aç orda bi anahtar var Onla benim evimizin anahtarı Hayalimizdeki evin anahtarı![]() ![]() Evlenince öyle bi evde oturucaktık Kısmet olmadı Ayrıldıktan sonra ben hayalimizin evini yaptım ve isteğimize göre döşedim Adresi ordaki planların üzerinde var![]() Ben öldükten sonra o anahtarı ona ver Anahtarı aldığın dolapta bir de kaset var onuda vericeksin![]() Şimdi beni yalnız bırak ve söylediklerimi unutma -Tamam ama vazgeçme lütfen -Üzülme ben 12 yıl önce ondan vazgeçtiğimde yaşamdan da vazgeçtim Hadi git Ve giderken sakın arkana bakma![]() Arkadaşı kızı bırakmanın verdiği acıyla yürüdü Kapıdan çıkarken makinaların sesini duyuyordu Evet arkadaşı ölmüştü Söz verdiği gibi arkasına bakmadı![]() ![]() ![]() Kızın evine gitti Dolabı açtı Anahtarı aldı ve kaseti Şimdi ona gitmeliydi![]() O 'ÜNLÜ AVUKATA' ![]() ![]() Çok yorgundu dost ama gitmek zorundaydı Sonunda ofise geldi Avukatın kapısına geldiğinde geri dönmek istedi Genç kız geldi aklına![]() ![]() Kapıyı çaldı 'Gir' sesinden sonra içeri girdi![]() O karşısındaydı O da tanımıştı dostu![]() ![]() ![]() -Hoşgeldin -Hoşbulduk -Nasılsın -Görmüyor musun? -Neyin ![]() ![]() ![]() -Evleniyormuşsun hayırlı olsun - ![]() ![]() ![]() ![]() -Arkadaşım can dostum az önce öldü Unutmayacağına söz verdiğin sevdiğini söylediğin o kişi yok artık![]() Ayakta duramadı daha fazla delikanlı ve olduğu yere yığıldı kaldı ![]() -Bunları vermemi istedi sana Benden son isteği buyduOna emanetleri uzattı ve hızlı adımlarla ordan uzaklaştı Genç adam önce kaseti dinledi![]() ![]() ![]() ''Canım eğer bu kasedi dinliyorsan bu öldüğüm anlamına geliyor Üzüldün mü?Üzülme Biz hayatımızı başkalarına verdik Senden ayrıldıktan 1 yıl sonra doktorlar kalp hastası olduğumu söylediler Sensizlik bende bi kalp hastalığı bıraktı O günden sonra![]() ![]() Her günümü senle geçirmeye başladım senden habersiz Yavaş yavaş zamanımın dolduğunu hissediyorum![]() Sana gönderdiğim anahtar hayalimizin evimizin anahtarı Bizim hayalimiz gerçek olmadı Ama olurda birgün birini benden çok sever evlenmek istersen o evde oturun![]() Git gör evimizi hayalimizi ![]() ![]() ![]() Aşkım evimizde kapalı bi oda var Anahtarı masanın üzerinde O oda sensiz geçen 11 yılımın eseri Benden sana kalan son hatıra geçirdiğimiz en güzel zamanlar var o odada O evde tüm hayallerimizi bulacaksın bebeğim Eğer sana acı verirse o ev boşver vur kilitleri üzerine;hayalimiz sen ve ben olmadanda hayalimiz olarak kalacak Seni seviyorum hayatımın rengi Elveda![]() ![]() ''Sevdiğinin son sözleriydi bunlar Artık tutmuyordu gözyaşlarını evet ağlıyordu Çaresizce umutsuzca ağlıyordu![]() ![]() ![]() Hayaline gitmeliydi ![]() ![]() Kendine geldiğinde evin adresini bulmuştu Elleri titriyordu Sevdiğiyle gireceği eve yalnız ve onsuz giriyordu![]() Kapıyı açmaya çalışırken bahçedeki sallanan sandalyeler dikkatini çekti 2 tane sandalye![]() ![]() Biri daima boş kalacak sandalyeler![]() ![]() ![]() Kapıyı açtı içeri girdi Sevdiğinin kokusu vardı adeta gözleri doldu yeniden ama ağlamadı![]() Aklına kilitli oda geldi ![]() ![]() Masanın üzerinden anahtarı aldı kapıyı açtı Titriyordu hala![]() ![]() ![]() Odada bir albüm ve duvarda yazılar vardı Okuyamıyordu sanki gözleri görmüyordu Daha dikkatli baktı Yanılmıyordu![]() ![]() ![]() Sevdasına ait en güzel sözlerdi bunlar; 'Sensiz asla yaşamam' 'Son sevdiğim olacaksın' 'Senden başka kimseyi sevemem' 'Seni unutmayacağım' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALıntıdır ![]()
|
|
|
|