Vazgeçtim Gözlerinden |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçtim GözlerindenVazgeçtim Gözlerinden Yazısı - Vazgeçtim Gözlerinden Neslihan Eken - Neslihan Eken Yazıları Vazgeçtim gözlerinden vazgeçtim ellerinden ![]() ![]() Ben hiç bir zaman mutlu olamadım![]() Olamayacağımda Gönlümdeki sızıyı kimse anlayamaz![]() ![]() Sızlayan yüreğimi kanayan içimi kimse durduramaz![]() ![]() Evet içim acıyo ve ben milyonlarca kere bıçaklanıyorum![]() ![]() Needen gittin![]() ?Neden beni burda yapayanlız, tek başıma, çaresiz bıraktın![]() ?Sensiz çaresizim yapayanlızım anlıyomusun![]() ![]() ![]() Sensiz bi hiçim ben ![]() Sen nerden bilebilirisn gerçek sevgiyi ![]() Aşkı yaşadınmı benim yaşadığım gibi![]() ![]() Kalbinden bıçaklandınmı milyonlarca kere![]() Geceleri uykundan uyandınmı![]() ?Gökyüzüne yıldızlara bakıp gördünmü sevdiğini![]() ??Herşeyde onu yaşadınmı![]() ?Göz pınarlarına yaş geldiği halde geri çevirdinmi![]() ??Nerden biliceksin ![]() Sen bütün bunaları yaşamadınki![]() ![]() Yaşayamassında![]() Çünkü sen![]() ![]() Sen![]() ![]() ![]() ![]() Boşver değmezsin ![]() ![]() Neslihan Eken |
|
|
|