Bugün Seni Her Zamankinden Çok Özledim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Seni Her Zamankinden Çok Özledimözlemle ilgili sözler - esra baykal yazıları - özlem yazıları - sevgiliye özlem - özlemle ilgili yazılar Bugün Seni Her Zamankinden Çok Özledim ESRA BAYKAL Kalabalık caddede , kokunu duyduğum herkese sen misin acaba diye baktığım anda özledim seni ![]() ![]() Dönsen![]() ![]() Yeniden "Bebeğim geldim" desen![]() ![]() Bana sarılsan ve beni tüm kötülüklerden uzak tutsan![]() ![]() Herkes çok kötü buralarda biliyor musun? Ben herkesten korkuyorum bugün![]() ![]() Ve seni her zamankinden çok özlüyorum bugün![]() ![]() Bu gün seni her zamankinden fazla özledim ![]() ![]() Sandık odasının kokusu sinmiş üstüme![]() ![]() Anılarla kavrulmuş naftalin kokusu![]() ![]() Seni her zamankinden daha fazla özletiyor![]() ![]() Ben yine aynıyım burdayım da sen yoksun bu sefer![]() ![]() Seni her özlediğimde telefonun bir ucundaki sesin yok![]() ![]() ![]() --“ Az kaldı bebeğim , birkaç gün sonra kavuşacağız “ diyen sesin yok ![]() Ben her zamankinden çok özlüyorum seni sırf bu yüzden ![]() ![]() Özlüyorum ama üzülmüyorum yeterince , üzülmek için zorluyorum kendimi![]() ![]() Sen gittin geriye koca bir boşluk kaldı ya onu hüzünle doldurayım diyorum![]() ![]() Ama olmuyor![]() ![]() Sen gitmeliydin o yöne ben gitmeliydim diğer yöne![]() ![]() Ve bir gündür yollar bitmeli ve biz buluşmalıydık![]() ![]() Yıllar boyunca farklı noktalara yaptığımız yolculuklar ne olursa olsun bizi bir yerlerde buluştururdu Güz geldiğinde yanımda değilsen bile sevinirdim çünkü döneceğini bilirdim , ne kaldı ki şurda Kasım ‘ a![]() ![]() Ama bu Kasım senden uzak geçecek![]() ![]() İçimde büyük bir boşluk![]() ![]() Kapıldığım maddi dünya seni bana unutturacak belki de![]() ![]() ![]() Dediler ki bugün canın yanmıyor senin ![]() ![]() Sen daha anlamadın gittiğini![]() ![]() Haklılardı da ; ben bugün anladım senin gidişini![]() ![]() Kalabalığın arasında tutacak elini bulamadığımda anladım gittiğini![]() ![]() Gözlerim dolmakla yetindi , akamadı bir damla gözyaşı![]() ![]() Sonra gözlerim boşluğa takılı kaldı![]() ![]() Her yerde Konstantinapol’un sesleri![]() ![]() Bir yerlerde benim sevdiğim şarkıcının parçası çalıyordu![]() ![]() Her çalışında ben hemen toparlanırdım , sen çok kızardın hani![]() ![]() ![]() --“ Yüzün her seferinde gülüyor bu herifi duyunca ! “ O’ nu kıskanırdın , çünkü senle kavga bile ediyor olsam ben gülümserdim , dalar giderdim ![]() ![]() Sen kızardın Sonra ben kızarırdım Çünkü sen bilmezdin ki ben o parçayı her dinlediğimde seninle geçirdiğim dakikaları düşünürdüm Kollarında yaşadığım ve bana beni tanıtan dakikaları![]() ![]() Belki parça konumuzla ilgisizdi ama içindeki tını , tenimde bir alev olurdu Her dinlediğimde seni isterdi canım![]() ![]() Ama sen bilmezdin çünkü ben bunu sana asla söylemedim Sana söylemediğim öyle çok şey vardı ki![]() ![]() Sen benim sana sadece aşık olduğumu sanırdın Ama aşkımı bilmezdin , öyle sırf mide krampları değildi benim sana olan aşkım Sen buluşmaya geciktiğinde seni beklemekten bile aldığım zevkti , güldüğünde attığın kahkahaya hayran olmaktı , bana baktığında gözbebeklerinde beni görmekti , ve bunun bir yansıma değil de gerçekten kalbinin aynası olduğunu hissetmekti , en kötü günümüzde bana sarılıp her şeyin geçeceğini söylediğinde hissettiğim huzurdu![]() Ben sana seni ne çok sevdiğimi hiç söyleyemedim ki ![]() ![]() Benim kelime dağarcığım arasında öyle bir sözcük yoktu çünkü![]() ![]() Öyle derin , acı dolu , korku dolu , sevda dolu , huzur dolu , melodi dolu , çocukluğum dolu , hayallerim dolu bir sözcük yoktu Sana anlatmaya çalışmıştım ya bir tomar kağıtla sevgimi![]() ![]() Ama hepsi de aslında binde birdi ya söylemek istediklerimin![]() ![]() Bir gün çocuğumun babası olma ihtimalindi , dört duvar arasında en özelimizi yaşamak arzumdu ![]() ![]() Sonra Jamaika’ ydı![]() ![]() O binbir renk dolu deniziyle![]() ![]() O boşvermiş haliydi![]() ![]() Senle ettiğim en büyük kavgaydı belki beni sana bağlayan her seferinde![]() ![]() Seni kaybetme ihtimaliydi barıştığımız anda bedenimi sana iyice yaslamam Bak , bir uçak gidiyor![]() ![]() Nereye gittiğini ben bilmiyorum , içindekiler eminler herhalde![]() ![]() Biz de binelim mi? Sen bana yine sarıl , "Gidiyoruz bebeğim" de![]() ![]() Sen bana hep bebeğim de![]() ![]() Kedim de![]() ![]() Ben omuzuna yatıp dünyanın en huzurlu uykusuna dalayım![]() ![]() O an gözyaşlarım süzülsün![]() ![]() Hatta ölüm beni yanına alsın![]() ![]() Çünkü bence insan en mutlu olduğu anda ölmeli![]() Ben senin omuzunda ölmeliyim Ölmeliydim![]() ![]() Bana o yüzüğü aldığın gün belki de![]() ![]() Veya "Bizi hiçbirşey ayıramaz" dediğin gün![]() ![]() "Sen benimsin" dediğin gün belki de![]() ![]() Belki de ben çok mutsuzum bugün![]() ![]() Çünkü seni her zamankinden fazla özledim bugün![]() ![]() ![]() Kalabalık caddede , kokunu duyduğum herkese sen misin acaba diye baktığım anda özledim seni ![]() ![]() Dönsen![]() ![]() Yeniden "Bebeğim geldim" desen![]() ![]() Bana sarılsan ve beni tüm kötülüklerden uzak tutsan![]() ![]() Herkes çok kötü buralarda biliyor musun? Ben herkesten korkuyorum bugün![]() ![]() Ve seni her zamankinden çok özlüyorum bugün![]() ![]() ![]() Ama dönmeyeceksin artık ![]() ![]() Sen dönsen de belki ben aynı olmayacağım Her gidişinle değişirken ben bu sefer nasıl aynı kalabilirim ki![]() ![]() Senden ayrı olduğum her dakika yüreğim nasırlaşırken geçen 1 haftada kalp ne hale geldi![]() ![]() Onarılır mı? Bilmem![]() ![]() Ben tamirci aramıyorum şu aralar![]() ![]() Ben sadece seni özlemek istiyorum bir süre![]() ![]() Ve belki de senin hiç okumayacağın bu satırlarda seni son kez sevmek istiyorum![]() ![]() Hem öldürdüğün hem hayata bağladığın bir kalp var burda![]() ![]() En kahverengi gözlerini özlüyorum bugün![]() ![]() ![]() Uyku beni çağırıyor , daha doğrusu şu küçük tabletler ![]() ![]() Seni düşünmeden uyumamı sağlayacaklar az sonra![]() ![]() Elimi uzattığımda yanımda olmayacağını unutacağım![]() ![]() En rahat uykular yanında olsun hayatımın anlamı![]() ![]() Ben sana olan aşkımı küçücük bir kutuya koydum![]() ![]() Başucumda duruyor![]() ![]() Yanında senin resmin war Hepsi geçecek değil mi? Sonuçta bugün seni her zamankinden çok özledim ![]() Ondandır bu satırlar değil mi? Ve aşk bazen bir düş yarası çok tanıdık bildik bir hüzün![]() ![]() ![]() |
|
|
|