![]() |
Evliliği Sürdürmenin Yedi İlkesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evliliği Sürdürmenin Yedi İlkesiEvliliği Sürdürmenin Yedi İlkesi Yazısı - Evliliği Sürdürmenin Yedi İlkesi Dilek Önder - Dilek Önder Yazıları Bu sonuncusu ![]() ![]() ![]() “Evliliği sürdürme” teorik çalışmalarının sonuncusu ![]() ![]() ![]() Çalışıyorlar çalışıyorlar, bir türlü bulamıyorlar ![]() Niye hâlâ uğraşıyorlar bunu anlamıyorum ![]() Hayır, insanları beklentilere sokuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yine de inanmak isteyenlere ‘gerçeklerle birlikte‘ çözüm çalışmalarını aktaracağım ![]() Alın size sözünü ettiğim son araştırma ![]() ![]() ![]() - “Evliliği sürdürmenin 7 ilkesi” Niye 7’yse? Bence tek ilkesi var ![]() Bir tane ![]() ![]() ![]() Onu da yazacağım ama her zamanki gibi sona saklıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() *** 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Zaten herkes eşinin hayallerini, ilgi alanlarını biliyor da ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() (Tabii! En iyi ihtimalle, ayak tırnaklarını kesmeyen adama, cımbızla tüylerini toplamaya çalışan kadına nasıl hayranlık duyacaksak!) 3 ![]() ![]() (Yok! Ortasını bulalım; en iyisi yan durmak!) 4 ![]() ![]() ![]() ![]() (Ne biliyor ki, ne öğretecek? Adama öğret desen araba, cep modeli öğretir ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() (Oldu! Bir de arkamızı değil yüzümüzü dönelim tam olsun!) 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Empati iki kişiliktir! Biri yaparsa olmaz ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() ![]() (Sen şu cümleyi söyledin ya, o evliliği bitirdin demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Sıra geldi benimkine ![]() ![]() ![]() Evliliği sürdürmenin tek ilkesine ![]() ![]() ![]() “Katlanacaksın ![]() ![]() ![]() O kadar! Katlanabilen katlanır, katlanamayan çeker gider ![]() ![]() ![]() Dilek Önder |
![]() |
![]() |
|