Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
smyrna

Smyrna

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Smyrna

Smyrna Yazısı - Smyrna M Ali Gökhan - M Ali Gökhan Yazıları

Biriciktir annesinin kuzusu

El bebek gül bebek,pamuklara sarılarak büyütülür

Her dediği yapılır evin küçük reisinin

Şimdi çizmemi yalayarak temizleyen reis, yer bezlerinin reisiAnasının kuzusu,benim basıp geçtiğim paspas

Aslında teşekkür ederim anneneSeni iyi bir paspas,iyi bir köle,iyi bir hizmetkar olarak yetiştirdiği içinNe de olsa 25 yaşına kadar seni O yetiştirdiNasıl öğretti sana köle olmayı? Yoksa genlerinizde var da yeni birşey öğretmedi mi?

Bir evin bir tanesi,annesinin kuzusu,önümde yere kapanmış zavallı!

Bazı mazoşistler bana şunu diyor:Ben mazoşistim ama iyi eğitimliyim,beni boyun eğdirmek zordurKesinlikle iyi eğitimlisin,ayaklarımı öpmek için yalvarmaya iyice eğitilmişsin

Neden ben hiç kimsenin ayağını öpmeye kalkışmıyorum?

Bunun için arzu duymuyorumAma sen bunu arzuluyorsun

Bunun için kodlandın ya da annen seni bu şekilde eğittiSen busun!

Gururlu mazoşist en güldüğüm tiptirTek amacı benden hakaret işitmek, dayak yemekAma gururluSanki kral olmaya talip

Herkes konumunu sahiplenmeliSen değil miydin eve misafir geldiğinde ince çoraplı ayaklarına içi giden,sen değil miydin apartman boşluklarında gizlice ayakkabı koklayan,güzel öğretmenini izlerken ders dinleyemeyen!

Yıllardır aradığın benimEgoların bana mı dikleşti birden?

Kim çekecek beni?

Dilim çekilmez!Şeytan gibi dilim!Hadi beni çekti,ayakkabımı çeker mi?Ben çekecek değilim ya

Dili sertleştirmek ''senden nefret ediyorum'' gibi basit bir cümle ile olabilirPeki o dil ayakkabımı çekerken bu kadar sert olabilir mi?Topuğumun ayakkabı ile birleştiği yerde duracak ,ayağımı ayakkabıma sokacak kadar?

Eskiden ''kereta'' derlermişSeni kereta,çıkart dilini,madem beni çekemiyorsun ayakkabımı çekmeye yara ki bir işlevin olsun!

Çektiğin acı değil, topuğumun tadı olsun

Acıdı mı? Çeker alırım ben acılarınıDilin topuğumla ayakkabım arasında acısın, bırak

Başka bir türlü acımasın ki sende acıtılma! Acıtma

Smyrna'nın en çok neresini seversiniz? Sakın kordon deyip baygınlık geçirmeyin bana

2 yıl önce yeniden gittimNe kadar değişmiş Smyrna'm

İnciraltı'na koşturdum önce,balıkçı Ali Amca'yı bulmak içinTanrım heryer alışveriş merkezi olmuş

Tahta bir klübe,2-3 sedir,4-5 tava ve tabaktı Ali Amca'nın yeriKendin pişirir kendin yer,bulaşığını kendin yıkar,kasaya parayıda kendin koyardın

En azından Bornova aynıdır dedim,atladık Bornova'yaEeee Dıgıl nerede?Takıl nerede? Ne sevişgen tiplerdi Nükhet Abla ve Tayfun AbiSabahın köründe telefon ederler,Dilek cafe Dıgıl sana emanet bizim işimiz var deyip,4-5 saat sonra yarı kurutulmuş saçlarla gelirlerdi

Herşey değişmiş,kala kala Quartz'ta Ciğer ile Beri Bar'daki Kahtalı kalmış

Özlemişim Ermeni mezarlığının otomatik ışıklarını yakmayı

Quartz'da barın en solu benim sandalyemdiGece on gibi tamda Hüseyin Turan dinlerken çalmıştı telefonCin fizimden de daha iki yudum almıştımMüthiş bir hareketlenme oldu birden,tüm garsonlar sopalar çıkartıp koşmaya başladıBornova'yı bilenler bilir,Beri Bar o zamanlar Adonis'diMerak ettim,herkes merak ettiGittik arkalarındanYerde yatan kanlar içinde iki adam gördükSokaktan rastgele geçen sarhoş iki serseri tarafından bıçaklanmışlarÖldü Sinan AbiNe güzel bir eşi ve kızı vardıNe çok gurur duyardı onlarlaSerserileri ne reelde ne de internette sevmedim o günden sonra,nefret ettim

Aynı sandalyeye oturunca bomboş baktım baraNe semahlar ne de deyişler kalmış aklımdaAcılar hatırlanıyor demek ki öncelikleOysa her gecenin bitişi Ahmet Arif'le yapılırdı,hatırlayamadım bunu

Smyrna'm hiç hoş karşılamadı beniTek çare kaldıTuttum eşimi,git kırmızı şarap al dedim,gece 03:00'de yolcuyuzSabah 4 de girilir Kuşadasında Kızlar PlajınaŞarapsız girilmezDenize oturur ve şarabını içersinKırmızıHayır kaliteli değil Smyrna'da Evin içilir,köpek öldüren

Merak etmeyin eşim içince ölmedi,size de birşey olmazEfsaneymiş

M Ali Gökhan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com