Vakit Ayrılık Vakti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vakit Ayrılık VaktiVakit Ayrılık Vakti Yazısı - Vakit Ayrılık Vakti Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları Vakit ayrılık vakti Zaman ise sadece suskun Eğer mevsimi soruyorsan Mevsim hazan mevsimi Dedim ya vakit ayrılık vakti![]() ![]() Ben ise zamanın suskunluğunda kaybolmuş dakikalar gibiyim Bir o tarafa bir bu tarafa sallanıp duruyorum sahilde Sahilde yalnız ben yoktum o vakit Benden başka sahipsiz martılarda vardı Ama onlar benim kadar yalnız olamazdılar ki En fazla kendilerini alıp göçerlerdi yalnızca ama ben kadar olamazlardı Nedenini sormayın Bende ben bile kalmadım o ayda Ama hatırlar mısın bil(e)mem Mevsimlerden bahar idi o vakit dünyanın en mutlu insani En dolu insanı ben idim farkında mıydın bil(e)mem Çünkü bende benden başka birde sen vardın Canımla bağlı idim sana o vakitlerde Ama SEN![]() ![]() acımadan söküp aldın kendini canımla beraber ne sen kaldın bende bana yetecek Nede ben kaldım bana yetecek İste yalnızlığımı mı tek sebebidir bu![]() ![]() Şimdi sahilde suskun zamana eşlik ediyorum![]() ![]() BEN SUSUYORUM![]() ![]() Yüreğim martıların sesi eşliğinde avaz avaz bağırıyor Ama dedik ya VAKİT AYRILIK VAKTİ![]() ![]() Haykırışlar sadece martıları ürkütür bu vakitte Öyleyse yüreğim sende SUS eşlik et suskun dakikalar ile bana![]() ![]() ![]() Gitme/li ![]() ![]() ![]() Erdem Kahraman |
|
|
|