Sanal Aşkım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sanal AşkımYaşam Hikayeleri - Gerçek olmuş hikayeler - Gerçek yaşam hikayeleri - Gerçek yaşam öyküleri - Gerçek öyküler - Hikayeler - Öyküler - Sanal Aşk Hikayeleri - Aşk Hikayesi - Sanal Aşkın Gerçek olmuş öyküsü - Sanal Aşkın Gerçek olmuş Hikayesi Onunla internetten tanışmıştım ![]() ![]() Ve amacım sadece dalga geçmekti![]() ![]() Oysa ona bukadar bağlanacağımı düşünmemiştim![]() ![]() Herşey yalandı![]() ![]() Ona birçok yalan söylemiştim![]() ![]() Sonra aramızda büyük bir dostluk başladı![]() ![]() Sonrasında ise büyük bir aşk![]() ![]() Ama ben ona benim onu sevdiğimi hiçbir zaman söylemedim![]() ![]() Neyse önce ona birinci yalanımı söyledim![]() ![]() "Sana gösterdiğim fotoğraftaki kişi ben değilim![]() ![]() O buna birşey demedi![]() ![]() Oysa ben onun beni engelleyip sileceğini düşündüm Hatta bunu yapar diye bütün gece ağladım![]() ![]() Ama o dış görünüş önemli değil dedi O an havalara uçacaktım![]() ![]() Ama bir sorun vardı bir yalan daha vardı![]() ![]() Ama bunu söyleyemezdim![]() ![]() Neyse ona sevgim gittikçe büyüyordu![]() ![]() O bana sık sık beni sevdiğini söylüyordu ama ben onu hep tersliyordum Sonra sanal aşkımdan ses soluk çıkmadı![]() ![]() Telefonlardan ulaşamadım![]() ![]() Msn ye girmiyordu![]() ![]() Bende her gece ağlıyordum![]() ![]() Biliyordum bu çok saçma ama kendimi alıkoyamıyordum![]() ![]() Günden güna ona bağlanıyordum![]() ![]() Aynı zamanda acı çekiyordum![]() ![]() O benim dayanıklınarin ama aynı zamanda dobra biri olduğumu söylerdi Okullar açıldı![]() ![]() Bu olanları arkadaşlarımla paylaştım![]() ![]() Onlar ise sanal aşkımı aramışlar gizlice![]() ![]() Benim acı çektiğimi gördükleri halde bişe yapmamak onlarada acı veriyordu![]() ![]() Bu günden güne eriyişimi herkes farketmişti![]() ![]() Öğretmenlerim![]() ![]() Ailem![]() ![]() Arkadaşl arım ![]() ![]() Sonra arkadaşlarım sanal aşkımı aramışlar olanları anlatmışlar![]() ![]() Telefonlarıma cevap vermeyişi msn ye girmeyişinin sebebi ortaya çıktı "Yakında askere gidicekmiş![]() ![]() Arkadasında bekleyeninin olmamasını istiyormuş![]() ![]() Ve de benim ona yüz vermememden dolayı umudunu kesmiş![]() ![]() Deli çocuk![]() ![]() Seni nekadar seviyorum biliyormusun![]() ![]() Arkadaşlarım benim nekadar acı çektiğimi sanal aşkıma anlatmışlar![]() ![]() Eee haliyle üzülmüş![]() ![]() Sonrasında msn ye girmeye başladı Okadar mutlu oluyordumki![]() ![]() Ona onu sevdiğimi söyledim Oda beni sevdiğini söyledi Artık herşey yalanlar haricinde çok güzeldi![]() ![]() ) Rüyadaydım sanki![]() ![]() Keşke hiç uyanmasam bu rüya hiç bitmese![]() ![]() Herşey güzelce gidiyordu![]() ![]() O adeta bana tapıyordu Herşey yalanlar ve ailem haricinde çok güzeldi![]() ![]() Ta ki kuzenim bana şantaj yapana kadar![]() ![]() O artık sanal aşkımı öğrenmişti![]() ![]() Anneme söyledi![]() ![]() Asıl cehennem ondan sonra başladı![]() ![]() Annemde dayak yedim![]() ![]() İşkenceye maruz kaldım![]() ![]() Telefonum elimden alındı![]() ![]() Ona ulaşamıyordum![]() ![]() Sonra bi süre geçince tekrar konuşmaya başladık![]() ![]() 3 Defa buluşmaya karar verdik![]() ![]() Sabah hazırlanmıştım![]() ![]() Bir yalan uydurup çıkacaktım![]() ![]() Kalbim pır pır atıyordu![]() ![]() Ama annem şüphelenmişti![]() ![]() Ve babama söyledi![]() ![]() Benim çıkmama engel oldu![]() ![]() Ben çıkamadım![]() ![]() Ona haber vermiştim çıkamayacağım diye![]() ![]() Bana trip yapmaya başladı![]() ![]() Galiba biraz değişmişti![]() ![]() Haklıydıda![]() ![]() Sonra ben ona göre sebebsiz yere ayrılık kararı aldım![]() ![]() Bu gerçekten çok zordu![]() ![]() Ona gerçek sebebleri söylemedim![]() ![]() Anide bitirdim![]() ![]() Sonra kuzenlerim ona bitürlü ulaşıp gerçekleri anlatmış![]() ![]() Üzülmüş![]() ![]() Artık bitmişti![]() ![]() Ve ben günden güne acı çekiyordum![]() ![]() Onun bir sevgilisi olduğunu öğrendim![]() ![]() Ne diyeyim hayırlı olsun Ben bunu tekrar ekledim![]() ![]() Arkadaşça konuştum![]() ![]() Meğer o bana bağlanıyormuş![]() ![]() Meğer o sevgilisi ile fedakarlıklar sonucu çıkmış![]() ![]() Bir yandan seviniyor bir yandanda ara bozan olacakmış gibi bir duygu besliyordum içimde![]() ![]() Ve ona konuşmamalıyız dedim![]() ![]() O hayır dedi ben düzelicem dedi![]() ![]() Düzeldide![]() ![]() Baktım bizimki msn ye girmiyo![]() ![]() Gizlice msn sine girdim![]() ![]() Beni engelleyip silmiş![]() ![]() Vede nişanlanmış![]() ![]() Ne diyeyim tekrardan hayırlı olsun O şuan nişanlı![]() ![]() Herşey bitti! Sebebsiz yere![]() ![]() Artık ben hayatıma bakmalıyım![]() ![]() Arada bir yalan vardı ya![]() ![]() İşte o yalanı öğrenemedi![]() ![]() Hiçbirzamanda öğrenemeyecek o yalan ben ile birlikte toprağa kadar gidecek![]() ![]() Şimdilik esenkal SANAL AŞKIM![]() ![]() Yıl:2009 Bitti![]() ![]() ![]() |
|
|
|