Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geldin, hediye, hoşgeldin, sonbaharda

Sonbaharda Hediye Gibi Geldin Hoşgeldin

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sonbaharda Hediye Gibi Geldin Hoşgeldin

Sonbaharda hediye gibi geldin HOŞGELDİN

*************_________________*************

Güzel bir Eylül günü başladı bizim aşk öykümüz

Lise 2sınıfın ilk günüHerşeye çok yabancıyım sınıfıma,arkadaşlara,oturduğum sıraya bile

Sınıfta büyük bir uhultu vardıHerkes birbirini tanımaya çalışıyorduKulağıma sık sık çarpan bir isim vardı DOĞAN

Allah allah kim ki bu çocuk dedimGelsede bir görsek )

Bir müddet sonra sınıf kapısı geç kalan Doğan için açıldıBeklenen adam girmişti sınıfa nihayet Gayet rahat umursuz bir görüntüsü vardı bize göreOkula zorla geldiği çok belliydi

Kim olduğunu bilmeden aşık oldum ben ona;ilk görüşte, ilk gülüşüne

Sonra nasıl yakınlaşabilirim diye düşünürken,çok konuşan sürekli hocalardan ikaz alan Doğan,tamda benim arka sırama oturtulduNe de iyi oldu )

Sonra didişmelerle başlayan arkadaşlığımız zamanla güçlendi,bakışlar güzelleşti Onun zaman zaman tutarsız davranışları beni çok üzsede onu sevmekten hiç vazgeçmedim

Bir küs bir barışık hallerimiz Lise son sınıfta tamamen son bulduYollarımız ayrııldıBen farklı bir üniversiteye o taaa Amerikaya okumaya gitti :((

Zaman akarken,hep belirsiz bir his vardı içimdeYüreğimin bir köşesinde ama derinlerde bir yerdeydi oSanki yarım kalan bu aşk bir gün bir yerde yine tazelenecekti

Veeee yine güzel bir Eylül günü bu aşk yeniden canlandıBu kez karşımda bambaşka bir Doğan vardıKimbilir belki de araya giren zaman,özlemdi onu değiştirenArtık herşey daha dolu,daha anlamlıydıÇünkü bu aşk öyküsü bu sefer bitmemek üzere başlamıştı

Şimdi uzaklardaki sevgilim,sözüm sana

Burda olduğun sürece bana yaşattığın her an için,akıl almaz süprizlerin,sevgi dolu yüreğin için sana binlerce kez teşekkür ederimSeni burda kalan diğer yarınla hep bekleyecek ve özleyeceğim

YazarBeli deyl

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com