Sonbaharda Hediye Gibi Geldin Hoşgeldin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sonbaharda Hediye Gibi Geldin HoşgeldinSonbaharda hediye gibi geldin ![]() ![]() HOŞGELDİN![]() ![]() ![]() *************_________________************* Güzel bir Eylül günü başladı bizim aşk öykümüz ![]() ![]() ![]() Lise 2 sınıfın ilk günü Herşeye çok yabancıyım sınıfıma,arkadaşlara,oturduğum sıraya bile![]() ![]() ![]() Sınıfta büyük bir uhultu vardı Herkes birbirini tanımaya çalışıyordu Kulağıma sık sık çarpan bir isim vardı DOĞAN ![]() ![]() Allah allah kim ki bu çocuk dedim ![]() Gelsede bir görsek )Bir müddet sonra sınıf kapısı geç kalan Doğan için açıldı ![]() Beklenen adam girmişti sınıfa nihayet Gayet rahat umursuz bir görüntüsü vardı bize göre![]() ![]() Okula zorla geldiği çok belliydi ![]() Kim olduğunu bilmeden aşık oldum ben ona;ilk görüşte, ilk gülüşüne ![]() ![]() ![]() Sonra nasıl yakınlaşabilirim diye düşünürken,çok konuşan sürekli hocalardan ikaz alan Doğan,tamda benim arka sırama oturtuldu Ne de iyi oldu )Sonra didişmelerle başlayan arkadaşlığımız zamanla güçlendi,bakışlar güzelleşti ![]() ![]() Onun zaman zaman tutarsız davranışları beni çok üzsede onu sevmekten hiç vazgeçmedim ![]() ![]() ![]() Bir küs bir barışık hallerimiz Lise son sınıfta tamamen son buldu Yollarımız ayrııldı Ben farklı bir üniversiteye o taaa Amerikaya okumaya gitti :((Zaman akarken,hep belirsiz bir his vardı içimde Yüreğimin bir köşesinde ama derinlerde bir yerdeydi o![]() Sanki yarım kalan bu aşk bir gün bir yerde yine tazelenecekti![]() ![]() Veeee yine güzel bir Eylül günü bu aşk yeniden canlandı ![]() Bu kez karşımda bambaşka bir Doğan vardı Kimbilir belki de araya giren zaman,özlemdi onu değiştiren![]() ![]() Artık herşey daha dolu,daha anlamlıydı Çünkü bu aşk öyküsü bu sefer bitmemek üzere başlamıştı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi uzaklardaki sevgilim,sözüm sana ![]() ![]() ![]() Burda olduğun sürece bana yaşattığın her an için,akıl almaz süprizlerin,sevgi dolu yüreğin için sana binlerce kez teşekkür ederim ![]() Seni burda kalan diğer yarınla hep bekleyecek ve özleyeceğim![]() ![]() ![]() Yazar ![]() ![]() Beli deyl![]() ![]()
|
|
|
|