Ne Olur Duy Beni Babam |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Olur Duy Beni BabamNe Olur Duy Beni Babam Yazısı - Ne Olur Duy Beni Babam Ayşe Sönmez Bulut - Ayşe Sönmez Bulut Yazıları Hangi kara toprak sığdıracak seni içine ,bilemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok zor geliyor üşüdüğünü bilmek![]() ![]() Hissetmeyecek diyorlar,hiç hissetmez olur musun?Hâlâ bende bir yanın ve hâlâ sende bir yarım var![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefes alamıyorum sensiz,nefesimi geri getir BABA![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamak,bir umut ![]() ![]() Senin bir daha aynı gözlerle bakamayacağını bilmek![]() ![]() ![]() yine şiirler yazıp hepimizi ağlatmayacağını bilmek![]() ![]() ![]() ![]() çizgili pijamanla sobanın yanında ya da sıcak Finike akşamlarında balkonda çay içemiyeceğini bilmek![]() ![]() ![]() UMUTSUZLUK![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimin önünde saçının kıvrımları,burnumda kokun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve asla doldurulamayacak boşluğunun korkusu![]() ![]() Sen istemiyorsan güneşi,ben de istemiyorum![]() ![]() Sen yoksan doğmasın güneş![]() ![]() Rüzgarlar esmesin,serinlemek,nefes almak kimin umrunda![]() ![]() ![]() Bu kadar kolaysa vazgeçmek,tamam vazgeçiyorum;beni de al öyleyse yanına![]() ![]() ![]() ![]() Her gün daha çok hissediyorum yokluğunu ![]() ![]() Her gün daha çok uzanıyor sana ellerim![]() ![]() yokluğunda üşüyen elllerimi son bir kez daha ısıtman için neler vermezdim Kızlarımı görebilsen ,ah![]() nelerden vazgeçerdim sen bile bilemezsin ,BABA![]() ![]() ![]() Artık,şiirlerim yetim,gözlerim yetim,düşüncelerim yetim ![]() ![]() ![]() Gönlüm tıkandı yokluğunda![]() ![]() Şimdi duygularımda prangalar,yükün çok ağır taşıyamıyorum![]() ![]() ![]() Kalemimde kan![]() ![]() ![]() yazamıyorum seni bir türlü BABA![]() Şiirim sensiz,,ben sensiz![]() ![]() ![]() Ne kadar seni yazmak istesem,yazamıyorum,anlatamaıyorum seni![]() ![]() ![]() ![]() En güzel kelimeler bile boynunu büküyor,yokluğunun karşısında![]() ![]() Kalemim ağlıyor![]() ![]() ![]() ![]() Ölümü yazmak çok zor![]() ![]() Çok can yakıyor,canım yanıyor BABA![]() ![]() ![]() ![]() Çok ağırmış ayrılığın yükü,taşıyamıyorum ![]() ![]() Ne olur yardım et BABA![]() ![]() Niye ellerin soğuk?Bakışların donuk?Niye eskisi gibi bakmıyorsun baba?Seni çok özledim![]() ![]() Yanağımda son öpüşünün sıcaklığı ve ıslaklığı kaldı![]() ![]() Üşüyorum,yanaklarım yetim BABAM![]() ![]() ![]() Yok ![]() ![]() yok olamaz![]() ![]() bir çınar böyle devrilip gidemez![]() ![]() Sevincim bir çınar yaprağı gibi aniden düşemez ayaklarımın altına![]() ![]() Gözyaşlarım ellerimde yanamaz![]() ![]() ![]() ![]() Haykırdım,tutulması çok zor bir solukla adını göklere![]() ![]() ![]() Böyle ölemezsin,böyle gidemezsin![]() ![]() Ölmediğini söyle![]() BABA![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur duy beni ![]() ![]() !![]() !Aç gözlerini,gözyaşlarımı silmeye gel![]() ![]() ![]() BABA![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur ![]() BABAM![]() ![]() !!!!Duy, beni![]() ![]() ![]() !!!! Ayşe Sönmez Bulut |
|
|
|