![]() |
Farkında Olmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Farkında OlmakKişisel Gelişimle İlgili Yazılar - Pozitif Düşünceler Bugün yaşamın bana verdiği nefesi minnetle alıyorum ve bu nefesle yaşadığımın farkındayım ![]() Günümün huzurlu geçeceğini biliyorum ve bunun için elimden gelenin en iyisini yapacağımın farkındayım ![]() Neşeliyim ve bu neşemi kimse değiştiremez seçimlerimin bana ait olduğunun farkındayım ![]() Bana gelen keyifsizlikleri çözüme odaklanarak çözebileceğimin farkındayım ![]() Her geçen gün isteklerimin gerçekleşeceğinin farkındayım ![]() Sevgimin gücünü biliyorum ve bunu tüm canlılara dağıtabileceğimin farkındayım ![]() An'da kalmayı ve an'larımı mutlulukla yaşayacağımı biliyorum ve farkındayım ![]() Düşüncelerimle beni yöneten beynimi artık benim yöneteceğimin bilincinde ve farkındayım ![]() Düşüncelerimin yaşamımı şekillendirdiğini negatif veya pozitif olayların benim düşüncelerimin ürünü olduğunun farkındayım ![]() Başkalarının düşünce söz ve eylemlerinden ben istemedikçe etkilenmiyeceğimin farkındayım ![]() Çalışırken son derece istekli ve heyecanlı olabileceğimin, işimin kendi seçimim olduğunun farkındayım ![]() Hergün ve Bugün daha başarılı daha mutlu daha huzurlu ve sağlıklı olarak yaşayacağımın farkındayım ![]() Fobilerimden endişe ve korkularımdan alınganlık stres ve öfke kızgınlık duygularımdan kurtulmam için çözüm olacak herşeyi araştırabileceğimin / yapabileceğimin farkındayım ![]() Evimde ve işimde sadece zevk ve keyifle çalışmak, yaşamak için, yapabileceğimin en iyisini yaptığımın farkındayım ![]() Sigarayı istersem bırakabileceğimin ve daha sağlıklı bir yaşam biçimi için adanmışlık gerektiğinin bilincinde ve farkındayım ![]() İletişim kazalarında her insanın farklı olduğunun ve bunu düzeltmek için kendimden başlamam gerektiği bilincinde ve farkındayım ![]() Eğer istersem çocuklarımın/arkadaşlarımın/eşimin/ dostlarımın/ müşterilerimin benimle çok uyumlu olabilecekleri ve bu uyumu istediğimin farkındayım ![]() Ayrılıklarda, kayıplarda geçmişi geride bırakmaya (an'da kalmak) yeni bir yaşama başlamaya şu an karar verdiğimin farkındayım ![]() Bugün ve bugünden sonraki günler kendimi ve başkalarını bağışlayacak yollar bulacağımın farkıdayım ![]() Hedeflerim var ve hedeflerimden başka yerlere ilgimi dağıtmayacağımın farkındayım ![]() Adanmışlık, azim, karalılık, neşe, dikkat, an'da kalmak, huzur sağlık yaşamımın en önemli bölümü ve bu ruh halimi eğer istersem pozitif bakış açısıyla sonsuza dek sürdüreceğimin farkındayım ![]() Çocuklukta bana öğretilen, gördüğüm, duyduğum, taddığım, işittiğim, dokunduğum herşeyin yüzde yüz doğru olmadığının ve doğrumu bulacağımın farkındayım ![]() Özgür olduğumun ve özgürlüğümde radikal / ananevi kurallara göre düzenlediğimin farkındayım ![]() Gerçek dışı konuşmalar, dedikodu, kavga, haksızlık, yargılamalar yaptığım takdirde bunun başkalarına zarar verebileceğinin bilincinde ve farkındayım ![]() Manevi inançlarımın olması gerektiği gibi olduğunun farkındayım ![]() Kendini sevmenin fiziki bakımdan çok, ruhsal bilgelik olduğunun farkındayım ![]() Egolarımın yaşamımdaki yerini biliyor ve başkalarına yansıttığım takdirde dengelerini bozmayacağımın farkındayım ![]() Ne ekersem onu biçeceğimi biliyorum ve farkındayım ![]() Şu an yaşamımı değerlendirmeye alacağımı, neyi isteyip neyi istemediğimin farkındayım ![]() Seçimlerimin sonuçlarına katlanacağımın bir başka suçlu aramayacağımın bilincinde ve farkındayım ![]() Başkalarıyla iletişimimde dilimi daha dikkatli kullanmam gerektiğinin farkındayım ![]() Dünyaya ekolojik dengeye daha duyarlı olmak istediğimin doğaya önem vermem gerektiğinin bilincinde ve farkındayım ![]() Bir konu hakkında kitap okuyarak, gezerek, araştırarak daha net bilgiye ve fikire sahip olacağımın farkındayım ![]() Farkındalığımın artması için her anımı kontolum altına alacağımın farkındayım ![]() Ne kadar uğraştırıcı gelse de farkındalık çalışmalarımı yapıp eğer kendi gelişimim ve isteklerim için adanmışlık yaşarsam mutlu olacağımın farkındayım ![]() Kişisel ve ruhsal gelişimim için yapabileceğimin en iyisini eğer istersem maddi manevi yatırım yapacağımın /yaptığımın farkındayım ![]() Bugün sevgimi herkese dünyaya evrene güneşe aya yıldızlara tüm canlılara bilinçlere yolluyorum ve aynı şekilde sevinçli bir şekilde bana döneceğinin farkındayım ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|