![]() |
Enginar Yahni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginar Yahnienginarlı yahni - enginar nasıl pişirilir - enginar yemekleri - etli enginar yahnisi MALZEMELER 4 adet enginar 150 gr ![]() 3 adet havuç 2 baş soğan 2 diş sarmısak 1 tablet et suyu 1 adet limon 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1/2 demet dereotu Yeterince tuz, biber YAPILIŞI: Enginarların saplarını kesiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları soyup, yemeklik doğrayınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerenin kapağını kapatıp 40 dakika kadar hafif ateşte pişiriniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|