![]() |
Kabak Bastısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak BastısıKabak Bastısı - Sebze Yemekleri - Kabak Bastısı 6 Kabak 1 Demet nane 150 Gr ![]() 2 Bardak su 2 Domates 5 Çorba kaşığı sadeyağ 1 Soğan tuz, biber ![]() 1 Demet dereotu Rendelediğiniz soğanla yağın üç kaşığını, tuzu ve etleri bir tencereye koyarak soğanlar ölünceye kadar arada bir karıştırarak pişirin ![]() ![]() Öte yanda kazıdığınız kabakları parmak uzunluğunda doğrayıp ortalarındaki çekirdek kısımlarını çıkarın ve bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() Öte yanda etlerin yarısını bir tencerenin ortasına düzgün olarak yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|