![]() |
Bilen Var mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
ErGENEKON_GS_48
|
Bilen Var mı?Bir golf kulubünün soyunma odasında bir sürü adam giyiniyormuş
![]() ![]() ![]() Adam: Alo Kadın: Merhaba şekerim, kulupte misin? Adam: Evet ![]() Kadın: Ay ben burda süpper bir deri ceket gördüm ![]() ![]() Alabilir miyim? Adam: Oluur, madem cok sevdin, al tabii ![]() Kadın: Aslında buradan önce de galeriye uğradım ![]() gelmiş, tam istediğim renkte bir tane buldum ![]() Adam: Ne kadar? Kadın: 60 bin dolarcık ![]() Adam: O parayı vereceksem bütün aksesuarlarını isterim ama ![]() ![]() ![]() Kadın:Yaşasınnn! Bir şey daha var ![]() ![]() Adam: Tamam, ama 420 bin dolardan fazla verme sakın ![]() Kadın: Oldu şekerim ![]() ![]() ![]() Adam: Ben de seni ![]() ![]() ![]() ![]() Adam telefonu kapatıp afallamış şekilde onu seyreden topluluğa döner ve sorar: Bu telefon kimin, bilen var mı?"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() çok tşkler yaa sen de olmasan güleceğim yok yani tşkler :D
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
_SiYaH_
|
![]() haha çok komik yaa ![]() ![]() ![]() :::::paylaşım için tşklrr ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
angelesdream
|
![]() wallahi telefon kimindir bilmem ama ocağında artık bir sürü incir ağacı olduğu kesin ![]() |
![]() |
![]() |
|