![]() |
Kahvaltı Gevreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahvaltı Gevreğikahvaltılık gevrek tarifi - ballı gevrek - kahvaltılık çerez gevrekleriMalzemeler: 1 fincan buğday tohumu 8 su bardağı yulaf 1 fincan buğday kepeği 1 fincan keten küspesi 1 su bardağı bal (bal sevmiyorsanız akçaağaç şurubuda olabilir) 1 su bardağı bitkisel yağ 1 çorba kaşığı tarçın 1 çay kaşığı hindistan cevizi 1 çay kaşığı saf vanilya 1 su bardağı ayçakirdeği (tuzsuz olmalı) 1 fincan badem (file) 1 su bardağı ceviz (kıyılmış) 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı kuru üzüm (isteğe bağlı) 1 su bardağı kızılcık kurusu (isteğe bağlı) Tarifi: Önceden 160 dereceye fırını ayarlayın ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|