Pofuduk Kumpir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pofuduk KumpirPofuduk Kumpir Tarifi - Pofuduk Kumpir Yapılışı - Pofuduk Kumpir Nasıl Yapılır - Pofuduk Kumpir Malzemeleri Malzemeler : 4 Haşlanmış Patates 1 Çay B Bezelye1 Haşlanmış Havuç 2 Çorba K Tereyağı60 Gr Kaşar PeyniriTuz Karabiber Üzeri İçin: 1 Kase Kornişon Turşu 3 Sosis Mayonez Ketçap Hazirlanisi : Patatesi karıştırma kabına rendeliyoruz Havucu küp küp doğrayıp ekliyoruz Bezelye ve tereyağı katıyoruz Kaşarı rendeliyoruz Tuz ve karabiber katıp karıştırıyoruz![]() Üzeri için, sosis ve kornişon turşuyu doğruyoruz Patates harcımızdan limon büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlıyoruz Ortasını biraz içe doğru bastırıp çanak şeklini veriyoruz![]() Yağlanmış fırın tepsisine diziyoruz Ortasına doğranmış sosislerden koyuyoruz Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 - 15 dakika pişiriyoruz![]() Fırından çıkarttıktan sonra kornişon turşu, mayonez ve ketçap koyup servis ediyoruz
|
|
|
|