Reçelli Yoğurt |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Reçelli YoğurtReçelli Yoğurt Tarifi - Reçelli Yoğurt Nasıl Yapılır - Reçelli Yoğurt Malzemeleri Malzemeler 750 ml süt120 gr yoğurt6 yemek kaşığı portakal reçeli Hazırlanışı Reçeli kavanozlara paylaştırın Süt ve yoğurdu bir kasede çatal veya çırpma teliyle karıştırıp kavanozlara ekleyin Kapaklarını kapattığınız kavanozları Tefal Yoğurtçum'a yerleştirin ve fişini prize takın ON/OFF düğmesine basın Belirlenen süre yanıp söner: 8 saat Gerekirse dilediğiniz kıvam ve lezzet ayarı için süreyi “–“ ve “+” tuşlarıyla ayarlayın “OK” tuşuna basarak onaylayın Mayalama işlemi sona erdiğinde yoğurtları soğumaya bırakıp buzdolabında saklayın![]() |
|
|
|