![]() |
Enginar Kalpli Karides |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginar Kalpli KaridesMALZEMELER 3 adet enginar kalbi 20 adet donmuş karides 10 adet çeri domates 1 demet kıvırcık salata 1 adet kırmızı turp 2 tatlı kaşığı tereyağı 1 demet maydanoz Tuz HAZIRLANIŞI Karideslerin üstüne 2 tatlı kaşığı tereyağı, karabiber ve tuz atıp, 3-4 dakika teflon tavada kızartın ![]() ![]() Kırmızı turpun kabuklarını soyun, rendeleyip, suyunu sıkın ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine karidesleri serpiştirin ![]() ![]() SOSUN TARİFİ Ayrı bir kapta ketçap, mayonez, zeytinyağ ve tuzu çırpın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|