![]() |
Mul Marinye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mul MarinyeMALZEMELER 50 adet midye 1 bardak beyaz şarap 2 bardak su 2 adet arpacık soğan (çok ince kıyılmış) 1 adet havuç (ince kıyılmış) 1 diş sarmısak (dövülmüş) 10 adet çekilmemiş tane karabiber 1 çay kaşığı kekik 1 adet defne yaprağı 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 4 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz 3 yemek kaşığı hazır çiğ krema 2 adet yumurtanın sarısı HAZIRLANIŞI Midyeleri soğuk suda güzelce kazıyarak temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Midyeleri servis tabağına sıralayın ve sıcak tutun ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|