Palamut Tava |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Palamut TavaPalamut Tava Yapılışı - Palamut Tava Tarifleri - Balık Tarifleri ![]() Malzemeler: 1 palamut 1 kırmızı soğan Yeterince un Tuz, karabiber Kızartmak için: Ayçiçeği yağı Süslemek için: 3-4 kiraz domates 1 limon Maydanoz Hazırlanışı: Palamutu temizleyip bol suyla yıkayın Enine yuvarlak dilimleyin Tuz ve karabiberle tatlandırın![]() Ayçiçeği yağını tavada ısıtın Palamutları una bulayıp kızgın yağda kızartın![]() Soğanları kalın halkalar şeklinde doğrayın Servis tabağına kızarmış palamutlarla soğanları dizin Kiraz domates, limon dilimleri ve maydanozla süsleyip servis yapın![]() Afiyet olsun |
|
|
|