![]() |
Alabalık Menü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alabalık MenüAlabalık Menü Tarifi - Alabalık Menü Nasıl Yapılır - Alabalık Menü Malzemeleri Malzemeler * 4 adet Alabalık fileto * 1 su bardağı Un * 1/2 su bardağı Sıvı Yağ * 2 çorba kaşığı Tereyağı * 4 çorba kaşığı Limon Suyu * 2 diş Sarımsak * 2 çorba kaşığı Kapari * Tuz * Beyaz Biber * Servis İçin : * Kızarmış Patates * Limon dilimleri * * 4 Kisilik * Mutfak: Belirsiz Hazırlanışı Alabalıkları her iki tarafını da tuzlayıp unlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|