![]() |
Balık Filetosu Tavası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Filetosu TavasıBalık Filetosu Tavası Nasıl Yapılır - Balık Filetosu Tavası Tarifi - Balık Filetosu MALZEMESİ 1 kg ![]() 2 kaşık un 2 adet yumurta 1 su bardağı kızartma yağı Yeterince tuz Limon Karabiber YAPILIŞI: Byük boy mezgit, kefal, kofana ve bütün tatlı su balıklarının, özellikle alabalığın filetosu çıkar ![]() ![]() ![]() Filetosunu çıkardığınız balıkları iyice yıkayıp, temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alt ve üstü pembeleşinceye kadar kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|