![]() |
Kıymalı Kabak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıymalı KabakKıymalı Kabak Tarifi - Kıymalı Kabak Nasıl Yapılır - Kıymalı Kabak Malzemeleri Malzemeler : Yarım kilo kabak ( süt kabağı) 1 baş soğan 250 gram kuzu veya dana kıyma domates veya salça sıvı yağ , tuz Kıymalı Kabak Yemeği Tarifi Öncelikle kabakları yıkayalım ve uzunlamasına çizgili şeritler halinde soyalım ![]() Sonra ortadan ikiye , daha sonrada küçük kare parçalara bölelim ![]() Kızartma tenceresine sıvı yağ koyduktan sonra bu kabakları çok kızartmamak kaydıyla kızartalım ![]() ![]() ![]() Daha sonra ayrı bir tencerede 2 – 3 yemek kaşığı sıvı yağla birlikte ince doğradığımız soğan ve kıymayı kavuralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemeğiniz çok sulu olduysa her yemek yapanın bildiği gibi bir yemek pişirme püf noktaları ; çözümü var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|