![]() |
Bademli Fasulye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli FasulyeMalzemeler: 1kg taze fasulye yarım su bardağı iç badem, doğranmış 2 yemek kaşığı margarin/tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 4 küçük kuru soğan/arpacık soğan, doğranmış karabiber tuz 2 yemek kaşığı maydanoz, doğranmış Hazırlanması: Derin bir tencerenin 3/4'ünü suyla doldurup hafifçe tuzlayın ve kaynamaya bırakın ![]() Taze fasulyeleri temizleyip yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geniş bir tavada bademleri 3 dakika kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşi biraz yükseltip fasulyeleri ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|