![]() |
Püreli Kuzu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Püreli KuzuPüreli Kuzu Tarifi - Püreli Kuzu Nasıl Yapılır - Püreli Kuzu Malzemeleri Malzeme Listesi * 1,5 Kilogram Kuzu Eti (Kuşbaşı) * Yarım Su Bardağı Un * 3 Tatlı Kaşığı Galeta Unu * 2 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ * 1 Adet Soğan (ince kıyılmış) * 1 Su Bardağı Et Suyu * 1,5 Yemek Kaşığı Salça * 2 Adet Havuç (Dilimlenmiş) * 1 Su Bardağı Bezelye (Dondurulmuş) * 1 Yemek Kaşığı Taze Nane (Kıyılmış) * 1 Tutam Tuz * 1 Tutam Karabiber * 1,5 Kilogram Patates * 2 Yemek Kaşığı Margarin * Yarım Su Bardağı Süt * Yarım Tatlı Kaşığı Pul Biber * 1 Tutam Tuz Püreli Kuzu Nasıl Yapılır? 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|