![]() |
Lahana Kızartması Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lahana Kızartması Sarması![]() MALZEMELER 8 lahana yaprağı 1 yumurta Kızartma için sıvı yağ 250 gr mantar 2 çorba kaşığı yoğurt 1 çorba kaşığı mayonez Kırmızı biber, kekik, nane 5-6 ceviz 1 çorba kaşığı salça/ 2 domates YAPILIŞI Lahana yapraklarını tuzlu suda 1-2 dakika haşlayın ve çıkarıp suyunu havluyla kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir kapta yoğurt, mayonez, kırmızı biber, kekik ve naneyi karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Mantarınız arttıysa 1 bardak suda ezdiğiniz salçayı veya rendelenmiş domatesi üstüne ekleyin ve domatesli bir sos yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|