![]() |
Yaprak Buğulaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaprak BuğulamasıMalzemeler: 500 gram taze asma yaprağı 150 gram kıyma 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 1 çorba kaşığı salça Tuz, karabiber, yenibahar Yarım su bardağı su 2 çorba kaşığı ince bulgur Tarifi: Öncelikle kıymayı kendi suyunu salıp çekene kadar kavurun ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta yıkanmış taze asma yaprağının saplarını ayıklayın İncecik kıyıp kıymanın içine katın ve rengi dönene kadar kavurun ![]() ![]() Yıkanmış ince bulguru ekleyin ![]() ![]() ![]() Not:Yanında turp veya turşu yiyebilirsiniz ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|