![]() |
Bamya Turşusu Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bamya Turşusu Yapılışıbamya turşusu yapımı - bamyadan turşu nasıl yapılırMalzemeler: 1 poşet Dr ![]() 750 ml (3,5 su bardağı) su 250 ml (2,5 çay bardağı) sirke 750 g bamya ![]() Hazırlanışı: Suyu kaynatıp ocaktan alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu salamura karışımını kepçe yardımı ile bamyaların olduğu kavanozlara, hava boşluğu kalmayacak şekilde ağzına kadar doldurun ve kapaklarını sıkıca kapatın ![]() Oda sıcaklığında ve karanlık ortamda bekletildiğinde mevsim sıcaklıklarına bağlı olarak 10-20 günde turşunuz olur ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|