![]() |
Fırında Etli Pitinçli Tart |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Etli Pitinçli TartMalzemeler : Amerikan pirinci 1/2 kg Soya yağı 50 ml Et suyu 1 lt Kuşbaşı et 500 gr Soğan 250 gr Domates 350 gr Yumurta 4 adet Süt 400 ml Un 1/2 kg Margarin 4 çorba kaşığı Limon suyu 2 Tuz Yapılışı : Bir tavada yemeklik doğranmış soğan, tuz, et ve küp şeklinde doğranmış domatesi soya yağıyla kavurun ![]() ![]() ![]() Hamuru iki parçaya ayırıp bir merdane yardımıyla açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖNERİ : Bu menüde kullandığınız kuşbaşı et yerine beyaz et tercih edenler için tavuk veya hindi eti de kullanabilirsiniz ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|