![]() |
Pazı Sarma Ve Kabak Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazı Sarma Ve Kabak DolmasıPazı Sarma ve Kabak Dolması Tarifi - Pazı Sarma ve Kabak Dolması Nasıl Yapılır - Pazı Sarma ve Kabak Dolması Malzemeleri Malzeme Listesi: 1 demet pazı yaprağı 4 tane orta boy kabak 300 gr ![]() 1 çay bardağı pirinç 4 tane kuru soğan yarım demet maydanoz 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yeterince tuz 2 su bardağı sıcak su 1 tane domates (kabakların ağzına kapatmak için) 1 litre kadar su (pazıları haşlamak için) 1 çay bardağı mısır özü yağı Tarif: Önce derin bir tencereye pazı için suyu koyalım, ocağın altını yakalım, suyu kaynatalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|