![]() |
Yabani Pirinçli Hindi Etli Erik Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yabani Pirinçli Hindi Etli Erik DolmasıYabani Pirinçli Hindi Etli Erik Dolması Tarifi - Yabani Pirinçli Hindi Etli Erik Dolması Nasıl Yapılır - Yabani Pirinçli Hindi Etli Erik Dolması Malzemeleri YABANİ PİRİNÇLİ HİNDİ ETLİ SİYAH ERİK DOLMASI 30 g yabani pirinç 1/4 litre tuzsuz tavuk suyu ya et suyu ya da su 14 g siyah erik (çekirdekleri çıkarılmış) 60 g füme hindi ya da tavuk eti (ince kıyılmış) bir tutam rendelenmiş hintcevizi bir tutam tuz bir tutam taze çekilmiş karabiber 1 çorba kaşığı ince kıyılmış karışık taze soğan ve taze sarmısak Pirinç ve tavuk suyu ya da et suyunu (ya da normal suyu), çift tabanlı bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() Keskin bir bıçakla siyah erikleri uzunlamasına yarın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|