![]() |
Soslu Dil Haşlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soslu Dil HaşlamaDil Haşlama Tarifi - Soslu Dil Haşlama Nasıl Yapılır - Soslu Dil Haşlama Malzemeleri MALZEMELER: Dil – 160 gr ![]() Tereyağı – 10 gr ![]() Havuç – 5 gr ![]() Kereviz – 5 gr ![]() taydanoz kökü – 5 gr, Domates – 50 gr ![]() Kuru soğan – 5 gr ![]() Un – 5 gr,, Yoğurt – 20 gr, Krema – 10 gr ![]() Maydanoz – 3 gr ![]() Tuz – 1 gr HAZIRLAMA: Yıkanan dil 2 – 3 saat kaynatılıp sudan alınır ve hemen soğuk su-ya atılarak soyulup dilimlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|