Sebzeli Tavuk Güveci |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Tavuk GüveciMALZEMELER : - 500 gr Tavuk göğsü eti - 1 ad patlıcan - 1 ad kabak - 2 ad patates - 3 ad domates - 1 ad soğan - 4 ad sivribiber - 1 çr kş tereyağ - 2 diş sarımsak - 1 ad defne yaprağı - 1 su br su - tuz YAPILIŞI ı: Patlıcanları, sarımsakları, soğanları, kabakları, patatesleri halka şeklinde doğrayın Tavuk etlerini doğrayıp bir tencereye koyun Bütün sebzeleri üzerine atın, tuz ve karabiberi ekleyin Az miktarda su ekleyin Tencerenin üzerini yağlı kağıt ve folyo kağıdıyla kapatın 200 derece sıcaklıktaki fırına verin Afiyet olsun
|
|
|
|