![]() |
Güveçde Kremalı Tavuk Sote |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçde Kremalı Tavuk Sote![]() MALZEMELER - 1 çay bardağı - Yarım kg kuşbaşı tavuk eti - Yarım kg kültür mantarı - 2 adet orta boy kuru soğan - 2 çorba kaşığı soya Sosu için- 1 su bardağı tavuk suyu - 1 çorba kaşığı tepeleme un - 1 paket krema (200 gr ![]() - Tuz, karabiber - 100 gr rendelenmiş kaşar peyniri ![]() YAPILIŞI Mantarları boyuna dilimler halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karıştırmaya devam ederek 1-2 dakika daha pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|