![]() |
Taze Otlarla Çeşnilendirilmiş Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taze Otlarla Çeşnilendirilmiş Tavukçeşnili tavuk nasıl yapılır - çeşnili tavuk pişirme - çeşnili tavuk buduMalzemeler: 4 adet tavuk but 4 dal tarhun 4 dal maydanoz 4 dal Frenk maydanozu 50 gr ![]() 1 adet soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 1 adet domates 600 ml ![]() 1 diş sarımsak 1 yemek kaşığı un 1 adet taze soğan 50 gr ![]() 50 gr ![]() 1 adet turp Tuz ve karabiber Hazırlanışı: Tüm taze otları yıkayıp ayıklayın ve kabaca doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuk butlarını NutriCook tenceresinde erittiğiniz tereyağında her tarafı kahverengi olacak şekilde kızartın ve soğanları ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Akıllı kontrol saatini 22 dakikaya ayarlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, NutriCook’un kapağını açın ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|