![]() |
İspanakli Krep |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanakli Krep1 su bardağı süt 1 adet yumurta 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı sıvıyağ Tuz İÇİNE 500 gram ıspanak 1 adet soğan 1 çorba kaşığı sıvıyağ 1 su bardağı lor peyniri 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Malzemeler ; 4 kişi için Süt, un,yumurta, sıvıyağ ve bir tutam tuzu çırpın ![]() ![]() Bir tarafı pişince, çevirip diğer tarafını pişirin ![]() ![]() ![]() Ayrı bir yerde 1 çorba kaşığı sıvıyağda, ince kıyılmış soğanı kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında, üzeri kızarana kadar pişirin ![]() Fırından alıp, sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|