Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ballı, limonlu, piliç

Ballı Limonlu Piliç

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ballı Limonlu Piliç



Ballı Limonlu Piliç Tarifi - Ballı Limonlu Piliç Yapılışı - Ballı Limonlu Piliç Nasıl Yapılır - Ballı Limonlu Piliç Malzemeleri




Hazırlama süresi: 30 dakika

Miktar: 4 kişilik


İçindekiler:

4 adet Banvit Piliç Göğüs Bonfile

2 adet limon

60 ml dijon hardalı

60 ml bal


Limonlardan birini dilimleyin, diğer limonun suyunu sıkın, hardal ve balla çırpın


Etlerin her taraflarına fırça ile hardallı karışımdan sürün Önceden ısıtılmış 180°C fırının ızgara konumunda yaklaşık 25-30 dak ara ara üzerlerine hardallı karışımdan sürerek pişirin


Kalan sos ve limon dilimleriyle birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.