![]() |
Sebzeli Mantı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli MantıMalzemeler: - 3 adet yufka - 3 adet havuç - 2 adet kabak - 1 adet soğan - 250 gr ![]() - baharat - 2-3 diş sarımsak Hazırlanışı: Havuç ve kabakları ayrı ayrı rendeleleyin Soğanı doğrayıp kıyma ile beraber kavurun, kavurduktan sonra dilediğiniz baharatları ekleyin ![]() yufkanın üzerine rendelediğiniz kabakları tamamını kapatacak şekilde yayın yine üzerine üçüncü kat yufkayı kapatıp bu kez soğanla kavurduğunuz kıymayı yufkanın tamamina yayın ![]() ruloların içine su almamasına dikkat edin haşlanan ruloları tencereden alın, folyoyu açıp 3′er parmak kalınlığında dilimler halinde kesin ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|