![]() |
Sarımsak Ve Maydanozlu Piliç But |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarımsak Ve Maydanozlu Piliç But![]() Sarımsak ve Maydanozlu Piliç But Malzemeler 4 Adet derisiz piliç but (400 gr) Üzerinin harcı için : 3 Dilim ekmek içi 6 Diş sarımsak 1 Tatlı kaşığı tane karabiber 4 Adet maydanoz kökü Tuz Hazırlanışı Piliçlerin derilerini çıkartıp, Fazla yağlarını temizleyin ![]() Ekmeği, sarımsak ezeceğinde 2 çorba kaşığı su ile macun haline getirin ![]() Sarımsak, maydanoz, karabiber ve tuzu iyice karıştırın veya blendıra koyarak ezin ![]() Macun haline getirdiğiniz ekmek içi harcı ile birlikte hepsini karıştırın ![]() Piliç butların üzerini bu harç ile kaplayın ![]() Izgarada alt üst ederek iki tarafınıda pişirin ve sıcak olarak servis yapın |
![]() |
![]() |
|