Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
maydanozlu, piliç, sarımsak

Sarımsak Ve Maydanozlu Piliç But

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarımsak Ve Maydanozlu Piliç But






Sarımsak ve Maydanozlu Piliç But


Malzemeler






4 Adet derisiz piliç but (400 gr)

Üzerinin harcı için :

3 Dilim ekmek içi

6 Diş sarımsak

1 Tatlı kaşığı tane karabiber

4 Adet maydanoz kökü

Tuz

Hazırlanışı


Piliçlerin derilerini çıkartıp, Fazla yağlarını temizleyin

Ekmeği, sarımsak ezeceğinde 2 çorba kaşığı su ile macun haline getirin

Sarımsak, maydanoz, karabiber ve tuzu iyice karıştırın veya blendıra koyarak ezin

Macun haline getirdiğiniz ekmek içi harcı ile birlikte hepsini karıştırın

Piliç butların üzerini bu harç ile kaplayın

Izgarada alt üst ederek iki tarafınıda pişirin ve sıcak olarak servis yapın




Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.