Yoğurtlu Pirinç Salatası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoğurtlu Pirinç SalatasıMALZEMELER (6 kişilik) 3 bardak pişmiş Amerikan pirinci 2 su bardağı vanilyalı yoğurt 1 su bardağı mayonez 2 elma 1-2 tane kereviz sapı 6 adet kemiksiz tavuk göğsü 1 bardak ceviz içi 1 bardak kuru üzüm 1 tutam tuz 1 tutam tarçın HAZIRLANIŞI Tavuk göğüslerini haşlayın veya ızgarada pişirin Elma, kereviz sapı ve havucu küçük parçalara bölün Yoğurt, mayonez, tuz ve tarçını büyük bir kapta karıştırın Pirinç, elma, kereviz sapı, havuç, ceviz içi ve kuru üzümü de yoğurtlu karışıma ilave edip tekrar karıştırın Hazırladığınız salatayı, haşlanmış veya ızgarada pişirilmiş tavukla birlikte servis yapın
|
|
|
|