![]() |
İzgara Piliç Eti Salatası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzgara Piliç Eti Salatası![]() MALZEMELER 2 su bardağı haşlanmış ve oda sıcaklığında soğutulmuş Amerikan Pirinci 500 gr ![]() 1/2 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı toz karabiber 1-1/2 su bardağı diagonal olarak doğranmış kabak 250 gr ![]() 200 gr ![]() 1 çay bardağı kırmızı biber 1 çay bardağı İtalyan salata sosu veya başka bir sos 1 çay kaşığı doğranmış fesleğen yaprağı Marul yaprakları HAZIRLANIŞI Piliç etine tuz ve biber serpin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 Kişilik Her servis 472 kalori, 32 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|