Paisana Omlet |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Paisana OmletOmlet Tarifleri - Dünya Mutfağı Omeletleri - Değişik Omlet Tarifleri 30 gr dana jambon (ince şeritler halinde kesilmiş)30 gr dana jambon (ince şeritler halinde kesilmiş)4 adet büyük boy patates ¼ fincan bezelye 3 adet yumurta (çırpılmış) ½ fincan kuşkonmaz (dilimlenmiş) 2 çay kaşığı sıvı yağ ¼ çay kaşığı baharat ¼ çay kaşığı tuz ¼ çay kaşığı karabiber teflon tavaya 1 kaşık sıvı yağ koyun Soğan ve jambonları 3-4 dk kavurun Tavadan bir tabağa alın Aynı tavaya 1 kaşık yağ daha koyun Patatesleri, baharat, tuz ve karabiberi ekleyin Çevirerek rengi değişene kadar pişirin![]() Patates, pişirdiğiniz soğan ve jambon karışımı, bezelye, kuşkonmaz ve çırğılmış yumurtayı geniş bir kapta karıştırın ![]() Yağlanmış geniş bir teflon tavaya karışımı dökün Çevirerek pişirin Servis tabağına alarak sıcak servis yapın![]() Afiyet olsun ![]() ![]() |
|
|
|