![]() |
Kalamar Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalamar DolmasıKalamar Dolması Tarifi - Kalamar Dolması Nasıl Yapılır - Kalamar Dolması Malzemeleri Kalamar Dolması Malzeme Listesi 14 adet ufak kalamar ( yaklaşık 750 gr ![]() 1 adet büyük soğan 1 adet küçük yeşil biber 1 adet büyük ve olgun domates 1/2 demet dereotu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 125 gr pirinç 1/4 lt su 1 tatlı kaşığı karbonat Tuz, karabiber Kalamar Dolması nasıl yapılır Kalamar Dolması yapılışı Bir gece öncesinden, kalamarları kesiniz ![]() Başlarındaki sert ve püsküllü kısmı çıkartarak bir kenara koyunuz ![]() ![]() ![]() Dolma harcını hazırlamak icin bir tencerede, zeytinyağında doğranmış soğanı pembeleştiriniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|