Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
tavşan, yahnisi, zeytinyağlı

Zeytinyağlı Tavşan Yahnisi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Tavşan Yahnisi



tZeytinyağlı Tavşan Yahnisi tarifi için Malzemeler :


1 temizlenmiş tavşan
2 orta boy soğan
2 diş sarımsak
1 adet marul
4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
4 defne yaprağı
tuz
Beyaz biber
500 g olgun domates
2 orta boy kırmızı biber
100 g siyah zeytin


Zeytinyağlı Tavşan Yahnisi hazırlanışı:

Eti yıkayarak kurulayın Soğan ve sarımsakları soyun Marulu ayıklayarak kıyın Yağı büyük bir kızartma tenceresinde kızdırın Tavşanı kızartın Tuzunu, biberini ayarlayın Marulu, defne yapraklarını, soğanı ve sarımsağı ilave ederek hafif kızartın Domatesleri kaynar suya atın, kabuklarını soyun, ortadan kesin, çekirdeklerini çıkartın ve kıyın Domatesleri koyun, bir taşım kaynatın, tuz ve biber atın Orta ateşte yaklaşık 35 dakika kapağı kapalı olarak pişirin Biberleri ayıklayarak kıyın, tencereye atın ve 15 dakika daha pişirmeye devam edin Son olarak zeytinleri katın ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.