![]() |
Zeytinyağlı Barbunya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı BarbunyaZeytinyağlı Barbunya Tarifi - Zeytinyağlı Barbunya Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Barbunya Malzemeleri Zeytinyağlı Barbunya deneyin Malzemeler 1 ![]() ![]() ![]() 1 adet orta boy soğan 2 adet domates (kabuğu soyulup küçük doğranmış) 2 diş sarmısak (ince doğranmış) 1 y ![]() ![]() 1 fincan zeytinyağı 1 t ![]() ![]() 1/2 c ![]() ![]() 1/2 dmt maydanoz (süslemek için) Yapılışı Zeytinyağını ve soğanı bir tencereye alıp soğanlar şeffaflaşıncaya kadar kavurun ![]() ![]() Salçayı ekleyip kokusu çıkıncaya kadar kavurun, barbunyayı tencereye ekleyip bir kaç kere karıştırın ![]() ![]() Düdüklü tencerenin basınç ayarını ikiye getirip yaklaşık 25 dk ya da barbunyalar yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|