![]() |
Dil Balığı Tavası 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dil Balığı Tavası 2Dil Balığı Tavası Tarifi - Dil Balığı Tavası Yapılışı - Dil Balığı Tavası Nasıl Yapılır - Dil Balığı Tavası Malzemeleri Malzeme - 5 adet 250 gr'lık dil balığı - 75 g (5 çorba kaşığı) - Sana (ezilerek yumuşatılmış) - 1/4 limon - 2 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz - Bir tutam toz kırmızı biber - Un - Suyla çırpılmış yumurta sarısı - Galeta unu - Ayçiçek yağı (kızartmak için) Hazırlanışı Hazırlık: Hazırladığınız çeyrek limonun suyunu sıkın ![]() ![]() ![]() ![]() Dil balıklarını önce una bulayın ve fazla ununu silkeleyin ![]() ![]() ![]() Un, yumurta ve galeta ununa bulanmış dil balıklarını kızgın yağda kızartın ![]() Ana Yemek: Dil balıklarını temizleyin, derisini çıkartın ve yıkayın ![]() ![]() ![]() Önce Sana'yı hazırlayın ![]() ![]() ![]() Dil balıklarını hazırlık bölümünde gösterildiği biçimde una, yumurtaya ve galeta ununa bulayın ![]() ![]() ![]() ![]() Kızarmış dil balıklarını süzdürerek yağdan çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|