Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acılı, bulgur, pilavı

Acılı Bulgur Pilavı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acılı Bulgur Pilavı



Acılı Bulgur Pilavı - Acılı Bulgur Pilavı Tarifi



Malzemeler :

2 su biri bulgur

2 domates

3 biber

1 soğan

1 çorba kbiber salçası

1 su bet suyu

1 çorba ktereyağı

Sıvıyağ

Tuz

Su


Hazırlanışı :

Tencereye sıvıyağ ve 1 çorba kaşığı tereyağını alınÜzerine 2 su bardağı iri bulguru ilave edin1 adet soğanı yemeklik kesin ve tencereye ilave edinSoğanların üzerine biberleri ilave edin


Üzerine 1 çorba kaşığı biber salçası ilave edinÜzerine tuz ilave edin2 adet domatesi küp olarak kesinÜzerine 1 su bardağı et suyu ilave edinÜzerine sıcak ilave edin ve bulgur pilavını pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.